Foaming Coil Cleaner (6 x 800ml) Kennopesu

Foaming Coil Cleaner Kennopesu – Ilmastointi ja jäähdytyslaitteiden nopeaan puhdistukseen

Pakkauskoko: 800 ml (brutto)
Myyntierä: 6 x 800 ml
  • Foaming Coil Cleaner on suunniteltu ilmastointi / jäähdytyslaitteiden kennojen sekä lauhduttimien nopeaan puhdistukseen ja kunnossapitoon.
  • Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan.
  • Erittäin hyvin tarttuva vaahto, joka takaa pitkän vaikutusajan ja täydellisen peiton. Vaahto irrottaa lian ja huuhtoutuu pois kondessiveden mukana. Ei vaadi huuhtelua.
  • Tehokas ja helppokäyttöinen aine nopeuttaa puhdistusta ja vähentää laitteiden puhdistamisen työkustannuksia.
  • Purkki toimii kaikissa asennoissa.
  • Spraypullosta sumutettava aine tulee ulos erittäin kovalla paineella ja ylettyy kennostojen rakoihin yms. vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin, joten laitteet puhdistuvat täydellisesti vähällä vaivalla.
  • Puhtaana pysyvät laitteet toimivat tehokkaasti ja näin energiaa säästyy reilusti.

Lataa käyttöturvatiedote täältä:

https://epl.zepeurope.com/pdf/msds/FI/02020001_FOAMING_COIL_CLEANER_NEW_MSDS_FI_5.pdf

60 varastossa

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

  • Aina edulliset tukkuhinnat
  • Laajin valikoima ammattilaisten kemikaaleja
Turvallinen verkkokauppa

Kuvaus

Erittäin helppokäyttöinen jäähdytyskennojen ja lauhduttimien puhdistusaine ammattikäyttöön! Kyseessä on tehokas aerosoli kylmälaitteiden, lauhduttimien ja ilmalämpöpumppujen tms. puhdistukseen! Aineen suosio on ollut todella huimaa, säästäähän asiakkaat tämän aineen myötä kallista aikaansa huolloissa, sekä myös suoraan puhdasta rahaa alhaisempana energiankulutuksena ja koneiden pidempänä käyttöikänä.
Foaming Coil Cleaner on spraypullosta sumutettava aine, mikä ylettyy kennostojen rakoihin ja muihinkin vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin. Tämä aine tulee pullosta ulos erityisen kovalla paineella ja lisäksi pullo toimii kaikissa asennoissa, joten saat loistavan puhdistustuloksen ilman mekaanista puhdistusta!
Eli kytket ilmankierron pois, ravistelet purkkia ja suihkutat aineen puhdistettavalle pinnalle ja annat vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sitten kytket ilmankierron päälle, ja jos laite on sellainen joka muodostaa kondenssivettä, niin aine huuhtoutuu sen mukana pois. Mikäli kondenssivettä ei muodostu, niin sitten vain huuhtelet kohteen vedellä.
Foaming Coil Cleaner
Foaming Coil Cleaner on tehokas kennojen puhdistusaine.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Foaming Coil Cleaner (6 x 800ml) Kennopesu”