Zep Foaming Coil Cleaner-kennopesu (6 x 800ml)

Pyydä tarjous

Zep Foaming Coil Cleaner-kennopesuaine on erittäin helppokäyttöinen puhdistusaine jäähdytyskennoja ja lauhduttimia varten!

Pakkauskoko: 800 ml (brutto)
Myyntierä: 6 x 800 ml
  • Foaming Coil Cleaner on suunniteltu ilmastointi / jäähdytyslaitteiden kennojen sekä lauhduttimien nopeaan puhdistukseen ja kunnossapitoon.
  • Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan.
  • Erittäin hyvin tarttuva vaahto, joka takaa pitkän vaikutusajan ja täydellisen peiton. Vaahto irrottaa lian ja huuhtoutuu pois kondessiveden mukana. Ei vaadi huuhtelua.
  • Tehokas ja helppokäyttöinen aine nopeuttaa puhdistusta ja vähentää laitteiden puhdistamisen työkustannuksia.
  • Purkki toimii kaikissa asennoissa.
  • Spraypullosta sumutettava aine tulee ulos erittäin kovalla paineella ja ylettyy kennostojen rakoihin yms. vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin, joten laitteet puhdistuvat täydellisesti vähällä vaivalla.
  • Puhtaana pysyvät laitteet toimivat tehokkaasti ja näin energiaa säästyy reilusti.

Lataa käyttöturvatiedote täältä

Pyydä tarjous

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

  • Aina kilpailukykyiset hinnat
  • Laajin valikoima ammattilaisten erikoiskemikaaleja
  • ZEP ISO 9001 Laatujärjestelmä
Turvallinen verkkokauppa

Zep Foaming Coil Cleaner-kennopesuaine on erittäin helppokäyttöinen puhdistusaine jäähdytyskennoja ja lauhduttimia varten!
Kyseessä on tehokas aerosoli kylmälaitteiden, lauhduttimien ja ilmalämpöpumppujen puhdistukseen! Toisin kuin muut vastaavat kennonpuhdistusaineet, niin Foaming Coil Cleanerin vaahto tulee purkista ulos erityisen suurella paineella, joka takaa sen että suihku tunkeutuu varmasti koko kennoston läpi. Hyvin huollettu ja puhdistettu kennosto toimii tehokkaammin, jolloin energiakulutus on pienempi (taloudellisempi). Lisäksi puhdas kennosto rasittaa laitetta huomattavasti vähemmän ja pidentää näin koneen käyttöikää sekä vähentää huoltojen tarvetta.
Foaming Coil Cleaner on spraypullosta sumutettava kennopesuaine, joka ylettyy kennostojen rakoihin ja muihinkin vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin. Aine tulee pullosta ulos erityisen kovalla paineella ja lisäksi pullo toimii kaikissa asennoissa, joten saat loistavan puhdistustuloksen ilman mekaanista puhdistusta!
Käyttö:
Kytke ilmankierto pois, ravistele purkkia ja suihkuta ainetta puhdistettavalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Kytke ilmankierto jälleen päälle. Jos laite on sellainen, joka muodostaa kondenssivettä, huuhtoutuu aine sen mukana pois. Mikäli kondenssivettä ei muodostu, huuhtele kohde vedellä.
Lataa käyttöturvatiedote täältä

Valmistaja: Zep

Maahantuoja: Kemeko

Foaming Coil Cleaner
Foaming Coil Cleaner on tehokas kennojen puhdistusaine.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zep Foaming Coil Cleaner-kennopesu (6 x 800ml)”