Ale!

Milwaukee Akkuporakone M18 CBLDD-0C (Pelkkä runko)

79,84  + alv 24%

-61%

Suosituin ja myydyin Milwaukee akkuporakone entistäkin paremmilla ominaisuuksilla.

M18 CBLDD -kone tarjoaa käyttäjälleen entistäkin parempia ominaisuuksia edelleen loistavassa hinta-laatusuhteessa ja totta kai hiiliharjattomalla moottorilla. Koneesta löytyy poraustoiminto niin metallin ja puun poraukseen, kuin myös ruuvaustoiminto ruuvien optimaalisiin kiinnityksiin ja avauksiin. Entistäkin parempi akkuporakone on edeltäjäänsä M18 BLDD -malliin verrattuna pienemmässä koossa, tarjoten kuitenkin edelleen loistavan 60Nm vääntötehon, kahdella eri porausnopeudella ja 18:sta eri momenttiasetuksella. Akkuporakoneen uusittu täysmetallinen istukka kestää entistäkin pidempään, tarjoten paremman poraustarkkuuden ja pitävämmät tarvikkeiden kiinnityksen. Paras voima/kokosuhde kilpailijoihin verrattuna!

Toimitukseen sisältyy: M18 CBLDD akkuporakone, vaihtoteräpidike, vyöpidike ja tukeva kantolaukku. (HUOM! toimitus ilman akkuja).

Milwaukee M18 CBLDD akkuporakone on erittäin kompaktin kokoinen, sillä se on kooltaan vain 165mm pitkä (10mm lyhyempi, kuin edeltäjänsä) ja painoa vaivaiset 1,8kg M18 5,0Ah akun kanssa (200 grammaa kevyempi, kuin edeltäjänsä). Akkuporakoneeseen integroitu LED-valaisin valaisee kirkkaasti käyttäjälleen poraus-/ruuvauskohteen tarjoten esteetöntä näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa. Koneen alaosassa on lisäksi täysmetallinen vyöpidike ja ruuvauskärkipidike, jolloin kone ja tarvikkeet kulkevat kätevästi käyttäjänsä mukana.

M18 CBLDD on edelleen varustettu, jo erittäin kestäväksi ja tunnetuksi tulleella hiiliharjattomalla Milwaukee Powerstate -moottorilla, mikä tarjoaa pitkän käyttöiän ilman ylimääräisiä hiilien vaihtoa sekä kuluttaa kuormituksen alaisena vähemmän akkuvirtaa. Koneen Redlink plus -elektroniikka puolestaan pitää edistyksellisesti huolen, niin työkalun, kuin myös akun ylikuormitussuojauksesta sekä voimakkaasta suorituskyvystä kuormituksen alaisuudessa.

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

  • Aina kilpailukykyiset hinnat
  • Laajin valikoima ammattilaisten erikoiskemikaaleja
  • ZEP ISO 9001 Laatujärjestelmä
Turvallinen verkkokauppa

Milwaukee M18 akkuporakone:

Suosituin Milwaukee akkuporakone entistäkin paremmilla ominaisuuksilla. Kompaktin kokoinen ja tehokas porakone kaikenlaiseen poraamiseen ja ruuvaamiseen. Pituus on vain 165 mm, mikä helpottaa ahtaissa paikoissa työskentelyä. 13 mm metallinen Heavy Duty -istukka nopeuttaa terien vaihtoa ja pitää terän paikallaan. 60 Nm vääntö – paras voima suhteessa kokoon.

Kuormittamaton nopeus 1. vaihteella 0-500 r/min ja 2. vaihteella 0-1800 r/min. Maksimi poraushalkaisija puuhun 52 mm ja teräkselle 13mm.

REDLINK™-ylikuormitussuojan elektroniikka työkaluissa ja akussa tuottaa luokkansa parhaan kestävyyden.

REDLITHIUM-ION™-akku takaa pitkän käyttöajan sekä optimoi kestävyyden.

Kokometallinen käännettävä vyöpidin. Virtamittari ja LED-työvalo. Toimii kaikilla Milwaukee® M18™ -akuilla.

 

Ominaisuudet:

– kompakti hiiliharjaton porakone on vain 165 mm pitkä, joka helpottaa ahtaissa paikoissa työskentelyä
– edistyksellinen 13 mm metallinen Heavy Duty-istukka nopeuttaa terien vaihtoa ja pitää terän paikallaan
– 60 Nm vääntö – paras voima suhteessa kokoon
– Redlink elektroniikka tarjoa edistyksellisintä digitaalista ylikuormitussuojaa sekä työkalulle että akulle, joka parantaa työkalun suorituskykyä kuormituksessa
– Redlithium-ion akku takaa pitkän käyttöajan ja optimoi kestävyyttä
– käännettävä metallinen vyöpidin – ripusta työkalusi helposti ja nopeasti
– virtamittari ja LED-valo
– toimii kaikilla Milwaukee® M18 akuilla

Tekniset tiedot:
– jännite 18 V
– kuormittamaton nopeus 1. vaihteella 0 – 500 rpm / 2. vaihteella 0 – 1800 rpm
– max. vääntö 60 Nm
– max. poraus puuhun 52 mm / teräkseen 13 mm
– istukka 13 mm
– pika-asetukset 2
– paino akun kanssa 1,8 kg

 

Katso myös muut myynnissä olevat työkalut täältä

Valmistajan kotisivut www.fi.milwaukeetool.eu

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Milwaukee Akkuporakone M18 CBLDD-0C (Pelkkä runko)”