Ale!

Milwaukee Iskevä ruuvinväännin FID2-0X (Pelkkä runko)

199,00  + alv 24%

-19%

Kompakti ja korkeavääntöinen M18 FID2 iskevä ruuvinväännin 1/4˝ Hex -istukalla on varustettu hiiliharjattomalla POWERSTATE™ moottorilla, jolloin koneesta on saatu irti enemmän voimaa sekä samalla varmistetaan pitkä käyttöikä kovemmassakin käytössä. Korkealuokkainen Redlink Plus elektroniikka puolestaan tarjoaa edistyksellisintä digitaalista ylikuormitussuojaa sekä työkalulle kuin myös akulle ja parantaa merkittävästi työkalun suorituskykyä.

Koneen Drive Control -toiminnon avulla käyttäjä voi vaihtaa helposti nappia painamalla kierrosnopeus- ja vääntömomentti asetuksia, eli se mahdollistaa käyttäjän säätämään vääntömomentin ja ruuvausnopeuden soveltumaan aina optimaalisesti kaikkiin käyttötoimintoihin. M18 FID2 iskevä ruuvinväännin tarjoaa maksimissaan jopa 3600 kierrosta/min, 4300 iskua/min ja huikeat 226 Nm vääntötehoa. Koneen rungossa on integroitu LED-valaisin, joka valaisee kirkkaasti käyttäjälleen työalueen. Koneen pituus on vain 117mm, joten se on erinomainen käytettävä myös ahtaimmissakin paikoissa!

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

  • Aina kilpailukykyiset hinnat
  • Laajin valikoima ammattilaisten erikoiskemikaaleja
  • ZEP ISO 9001 Laatujärjestelmä
Turvallinen verkkokauppa

Milwaukee M18 iskevä ruuvinväännin:

Milwaukeen M18 iskevä ruuvinväännin on tehokkaampi käytössä – verraton 226 Nm vääntö. Nopeampi ruuvausnopeus vs. aikaisempi malli – jopa 3600 kierr./min ja 4300 iskua/min. Todella kompakti 117 mm pituus mahdollistaa pääsyn ahtaisinkiin tiloihin.

Milwaukee® DRIVE CONTROL™ tarjoaa 4 eri nopeus- ja vääntömomenttiasetusta taaten näin työkalun monikäyttöisyyden

Toiminto 1 tarkkaan työhön

Toiminto 2 auttaa välttämään materiaalin ja mutterien vaurioitumista

Toiminto 3 tarjoaa maksimaalista suorituskykyä kovimmissa työtehtävissä

Toiminto 4 on optimaalinen yhdistelmä tarkkaan työhön ja maksimaaliseen suorituskykyyn, sillä se asettaa nopeuden, iskun ja väännön automaattisesti

Milwaukeen® suunnittelema ja rakentama hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori kestää kovimmatkin työtehtävät. REDLINK PLUS™ -elektroniikka tarjoaa kehittyneen digitaalisen ylikuormitussuojan sekä työkalulle että akulle parantaen ainutlaatuisella tavalla työkalun suorituskykyä kuormituksessa

¼˝ Hex-istukka mahdollistaa nopeat ja helpot terän vaihdot

Toimii kaikilla Milwaukee® M18™ -akuilla

Toimitetaan ilman akkuja ja laturia

Toimitetaan työkalusalkussa

 

Katso myös muut myynnissä olevat työkalut täältä

Valmistajan kotisivut www.fi.milwaukeetool.eu

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Milwaukee Iskevä ruuvinväännin FID2-0X (Pelkkä runko)”