Ale!

Milwaukee Puukkkosaha M18 FSZ-0

200,81  + alv 24%

-38%

M18 FUEL™ SAWZALL™ PUUKKOSAHA

Uusi Milwaukeen puukkosaha tuottaa jopa 3000 iskua minuutissa ja on kevyempi kuin aikaisemmat mallit. Iskun pituus 32 mm. 

Patentoitu vaihteiston suojakytkin pidentää vaihteiston ja moottorin käyttöikää ja vaimentaa äkillisten terän jumiutumisten aiheuttamia iskuja.

Kulutusta kestävällä vipukäyttöisellä FIXTEC™-teräpitimen avulla terä voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti.

Metallivahvistettu akkuliitäntä tarjoaa paremman kestävyyden ja akun kestävyyden koko käyttöiän ajan.

LED-työvalo valaisee työstettävän alueen. Säädettävä kenkä eri terien käyttöön. Integroitu virtamittari. Kestävä metallikoukku edistää työtilan hallintaa ja turvallisuutta

Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori tarjoaa 5x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 30 % nopeammat sahaukset. Yhdistää kolme MILWAUKEE®-teknologiaa: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja REDLINK PLUS™ -elektroniikan, mitkä tuottavat enemmän voimaa, käyttöaikaa ja -ikää.

Toimii kaikilla MILWAUKEE® M18™ -akuilla

Toimitetaan ilman akkuja ja laturia

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksiin!

  • Aina kilpailukykyiset hinnat
  • Laajin valikoima ammattilaisten erikoiskemikaaleja
  • ZEP ISO 9001 Laatujärjestelmä
Turvallinen verkkokauppa

Akkukäyttöinen M18 FSZ puukkosaha tarjoaa erittäin nopeat, tarkat ja tehokkaat sahaukset!

Milwaukee M18 FSZ akkupuukkosaha tehokkaalla ja kestävällä hiiliharjattomalla moottorilla mikä tekee työkalusta kestävämmän, voimakkaamman sekä antaa sille pidemmän käyttöiän. Puukkosahalla saadaan aikaan erittäin siistit ja nopeat sahaukset.

Puukkosahan FIXTEC-järjestelmän ansiosta käyttäjälleen tarjotaan nopeat ja helpot terien vaihdot ilman erillisiä työkaluja. Sisäänrakennettu LED-valaisin valaisee tehokkaasti työpintaa leikkaamisen aikana. Säädettävä kenkä optimoi sahankäyttöä. Ripustuskoukku helpottaa säilytystä.

Tälläkin Milwaukee akkutyökalulla on pitkä kolmen vuoden takuu (3 vuoden takuu vaatii internet -rekisteröinnin) sekä Milwaukeen joustavan akkujärjestelmän ansiosta kone on yhteensopiva kaikkien M18 -sarjan akkujen kanssa.

Kone toimitetaan ilman säilytyssalkkua.

 

Lataa esite tästä

Katso myös muut myynnissä olevat työkalut täältä

Valmistajan kotisivut www.fi.milwaukeetool.eu

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Milwaukee Puukkkosaha M18 FSZ-0”