PIKA Asfaltinpaikkamassa (25 kg)

PIKA on erittäin laadukas asfaltinpaikkausmassa. Tuote on valmis, ilman lämmitystä asennettava asfalttimassa, jonka selkeä ero muihin vastaaviin tuotteisiin on laadukas, paljon bitumia sisältävä koostumus. Laatu takaa parhaan mahdollisen ja pysyvän lopputuloksen.

Tuote on edullinen, nopea ja helppokäyttöinen kylmäasfaltti asfaltin ja betonin paikkauksiin ja korjauksiin.  Tuotetta voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa.

Tuote on pakattu 25 kg pakkaukseen.

Täydellä lavalla on 39 x 25 kg.

 

73,50  + alv 24%

Asfaltinpaikkamassa (PIKA) sisältää runsaasti sideaineita (kuten bitumi), jonka ansiosta PIKA asfaltinpaikkausmassa on yksi parhaista tuotteista asfaltinpaikkaukseen vaativissakin kohteissa. Tuote on ns. kylmäasfaltti (ilman lämmitystä asennettava), joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös kohteissa joissa liikennemäärät ovat runsaita. Monesti reikäpaikkaukisien kestävyydessä on ongelmia kohteissa, joissa liikennemäärät ovat suuria. Runsas bitumin määrä yhdistettynä valikoituun kiviainekseen, tekee PIKA asfaltinpaikkausmassalla paikatusta kohteesta pitkäikäisen ja kestävän.

Asfaltinpaikkamassa käyttökohteet:

Tuote on kehitetty kestäviin asfaltti- ja betonipintojen paikkauksiin. Pika asfaltinpaikkausmassa on erinomainen tuote käytettäväksi teillä, katu-alueilla, pihoilla ja halleissa olevien, asfalttiin muodostuneiden reikien ja painaumien  korjaamiseen. Soveltuu myös hyvin erilaisiin esim. kivetyksen ja asfaltin välisten rakojen tiivistämiseen ja täyttöön jne.

Asfaltinpaikkamassa tuotekuvaus:

Pika asfaltinpaikkausmassan ainutlaatuinen sideainekoostumus muodostaa notkean ja helposti työstettävän massan, joka soveltuu erityisen hyvin tavallisten pintavaurioiden paikkaamisen lisäksi myös ajoliuskojen ja kynnysten korjaukseen ja asennukseen.

Asennuskerros 1 – 3 cm (max 5 cm). Asennussyvyyden ollessa syvempi, suositellaan paikattavan tai korjattavan kohteen pohjalle esim. soraa.

Valmistaja: Kemeko

 

Seuraa meitä