Minifod desinfioi minkä tahansa tilan helposti ja nopeasti!

Tavoitteena kokonaisen huoneen desinfiointi? Ratkaisu on Minifog!

Kirjoittanut Mikael Salonen, 5 min lukuaika

Zep Minifog -desinfiointipommi on markkinoiden helpoin, nopein, tehokkain ja halvin tapa minkä tahansa tila tai huone turvallisesti desinfiointiin.

Tiesitkö että koronavirus (SARS-CoV-2) voi elää pinnoilla jopa 28 vuorokautta? Koronavirus tarttuu pääasiassa, tautiin saurastineen ihmisen aivastaessa tai yskiessä. Koronavirus voi tarttua myös kosketuksen kautta esimerkiksi jos sairastunut ihminen yksii käteensä ja koskettaa sitten toista ihmistä.

Virus voi tarttua myös pinnoilta, esimerkiksi ovenkahvoista tai paikoista, johon kosketaan toistuvasti (lähde THL). Australialaisen CSIRO:n tutkimuksen mukaan koronavirus oli "erittäin kestävä" ja selviytyi jopa 28 päivän ajan sileillä pinnoilla, kun sitä tutkittiin +20 asteen lämpötilassa.

Tutkimuksen johtavan tutkijan Shane Riddelin mukaan koronaviruksen torjunnassa tärkeintä on käsien pesu ja pintojen huolellinen desinfiointi.

Mitkä ovat perinteisten desinfiointiaineiden puutteet?

Koronaviruspandemia on tuonut markkinoille useita erilaisia desinfiointiaineita, joille ei ole teetetty EN-testejä tai selvitetty tehokkuutta ja turvallisuutta koronavirusta vastaan. Koronavirus on niinsanotusti vaipallinen virus, jonka tuhoaminen on vaikeampaa kuin normaalin viruksen, sillä sen suojaava vaippa suojelee virusta monilta ulkoisilta tekijöiltä. Alkoholi (etanoli) tuhoaa viruksen, mutta sekin vaatii normaalia pidemmän kontaktiajan viruksen vaipan vuoksi.

Siivoojan tekemä desinfiointi

Aina kun siivooja kutsutaan töihin, se maksaa. Lisäksi tässä on inhimillisen virheen mahdollisuus olemassa. Entä jos siivoojalta jäikin joku kohta desinfioimatta tai desinfiointiaine ei ehtinyt vaikuttaa tarpeeksi kauaa?
Normaali desinfiointiaine ei myöskään desinfioi huoneilmaa.

Tämän lisäksi kun on tiedossa, että desinfioitavassa tilassa on oleskellut virukseen sairastunut henkilö, tulee huone desinfioida siivoojaakin varten. Ilman tätä siivoojan tulee pukeutua täydelliseen suoja-asuun, joka tuo usein huomattavia lisäkustannuksia.

Mikäli kyseessä on suuri tila, kuten esimerkiksi jäähalli, voi pukuhuoneiden huolelliseen desfinoitiin kulua useita tunteja. Tämä tuo merkittäviä lisämaksuja ja inhimillisten virheiden mahdollisuus kasvaa.

Minifod desinfioi minkä tahansa tilan helposti ja nopeasti!
Minifod desinfioi minkä tahansa tilan helposti ja nopeasti!

Kallis desinfiointilaite

Markkinoilla on muutamiakin desinfiointilaitteita, jotka desinfioivat myös huoneiltaa. Nämä laitteet voivat maksaa jopa tuhansia euroja ja niiden käyttämä desinfiointi jopa yli sata euroa litralta. Tämän lisäksi laitteet ovat usein raskaita kuljettaa ja niiden käyttö on monimutkaista ja hidasta.

Koko huoneen desinfiointi? Ratkaisu on Minifog!

Kemeko Oy maahantuo yksinoikeudella Zep Minifog-desinfiointiainetta, jonka avulla kenelle tahansa on mahdollista desinfioida lähes mikä tahansa tila tai huone nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Tuote toimii savupommin tavoin. Minifog-desinfiointiaine asetetaan halutun huoneen keskelle, painetaan suutin pohjaan ja annetaan tuotteen puhdistaa tila. Minifog suihkuttaa hienoa sumua huoneeseen kahden minuutin ajan. Tuote pysty desinfioimaan kerralla (yhdellä aerosolipurkilla) 150 kuutiota ilmaa. Tämä vastaa noin 50 neliön huonetta.

Minifog on EN-hyväksytty tuote. Koronaviruksen kohdalla Minifogin vaikutusajan tulee olla vähintään viisi minuuttia, jotta vaikeasti tuhottava ja vaipallinen virus saadaan varmasti tuhottua. Minifog jättää huoneeseen miedon omenan tuoksun ja poistaa myös epämiellyttäviä hajuja.

Minifog on erinomainen ratkaisu huoneen desinfiointiin.
Minifog on erinomainen ratkaisu huoneen desinfiointiin.

Minifog-desinfiointiaineen hyödyt

Se säästää aikaa sekä rahaa

Minifogin käyttö onnistu keneltä tahansa, eikä tilan puhdistamiseen tarvitse siivoojaa. Minifog desinfioi lähes minkä tahansa tilan viidessä minuutissa.

EN-hyväksytty tuote desinfiointiin

Zep Minifog on EN-hyväksytty tuote, joten sen käyttö on turvallista ja tehokasta. Korkean alkoholipitoisuuden vuoksi tuote tehoaa myös vaikeasti eliminoitavaan COVID19-koronavirukseen.

Eliminoi koronaviruksen lisäksi myös muita viruksia ja bakteereita

Minifog tehoaa tutkitusti koronaviruksen lisäksi myös muihin viruksiin sekä bakteereihin. Minifog estää myös flunssan leviämistä.

Helppo ja nopeakäyttöinen

Minifog on yksinkertainen ja nopea käyttää, eikä sen varastointiin vaadita suuria tiloja tai huomattavia summia, toisin kuin kalliilla ja suurilla desinfiointilaitteilla.

Edullinen

Minifog on aidosti edullinen tuote desinfiointiin. Yhdellä Minifogilla desinfioi 50 neliöisen huoneen tai vaikka 4-5 henkilöautoa.

Tuote poistaa myös epämiellyttäviä hajuja

Minifog eliminoi myös epämiellyttäviä hajuja, jättäen tilalle miedon omenan tuoksun.

Minifog helpottaa arkea koronapandemian keskellä

Minifogin avulla voidaan desinfioida esimerkiksi pukuhuoneet, yleiset aulatilat, taksit, linja-autot, junat, metrot, lentokoneet, toimistot, yleisövessat, käytävät, kokoushuoneet, kuntosalit, ryhmäliikuntatilat, hotellihuoneet, sekä monet yhteiset tilat. Desinfiointi voidaan suorittaa useamman kerran päivässä mahdollisimman tehokkaasti ja rahaa säästäen.

Zep Minifog-desinfiointiaine

 • Toimii kuin savupommi, desinfioiden jopa 150 kuutiota ilmaa yhdellä käyttöannoksella.
 • Zep Minifogia voidaan käyttää koronaviruksen (SARS-CoV-2) torjuntaan.
 • Käyttövalmis ja tehokas desinfiointiaine, jonka avulla huoneen pinnat ja ilma on helppo desinfioida.
 • Kustannustehokas vaihtoehto kalliille ja kömpelöille desinfiointilaitteille.
 • Erinomainen tuote tiloihin, joissa nopea ja tehokas desinfiointi on tarpeen.
 • Poistaa myös epämiellyttävät hajut esimerkiksi urheiluvarusteista tai kengistä.
 • Luotettava, joten siivoojan tilaaminen ei ole välttämätöntä
 • Helppokäyttöinen, sillä tuote asetetaan keskelle huonetta ja odotetaan että aerosolipurkki on täysin tyhjentynyt.

Tutustu tarkemmin Minifog-desinfiointiaineeseen.

Minifog on erinomainen ratkaisu huoneen desinfiointiin.
Minifog on erinomainen ratkaisu huoneen desinfiointiin.

Tunnisteet

Lähetä meille viesti!

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Blogikirjoituksia

 • Mikä on paras jäänsulatusaine monipuoliseen käyttöön?

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Mikä on paras jäänsulatusaine monipuoliseen käyttöön?

  Lue lisää 

 • Viemäri haisee?

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Viemäri haisee, banaanikärpäset tai sokeritoukat häiritsevät? Näin ratkaistaan yleinen ongelma!

  Lue lisää 

 • Minifod desinfioi minkä tahansa tilan helposti ja nopeasti!

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Tavoitteena kokonaisen huoneen desinfiointi? Ratkaisu on Minifog!

  Lue lisää 

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo tili