Suurkeittiön puhdistus on helppoa oikeanlaisin tuottein.

Tehokas pesuaine lattioille puhdistaa pinttyneimmätkin lattiapinnat!

Kirjoittanut Mikael Salonen, 4 min lukuaika

Varsinkin suurtalouskeittiöissä ja ravintoloissa hygieniatason ylläpitäminen on hyvin tärkeää. Keittiötasojen ja ruoansäilytystilojen lisäksi myös lattioiden pesusta tulee huolehtia, mutta minkälainen on hyvä pesuaine lattioille?

Ravintola- ja elintarvikepuolelle kehitetty Natura Cuisine on mullistava ja uudentyyppinen lattioille tarkoitettu ympäristöystävällinen pesuaine, joka tekee osan työstä puolestasi. Tuotteen käyttö on helppoa, sillä se levitetään suoraan lattialle, jonka jälkeen mikrobit alkavat tuhota rasvaa ja muita orgaanisia likoja.

Ainutlaatuisen bakteeriteknologiansa ansiosta Natura Cuisine varmistaa, että huokoiset ja epätasaisetkin pinnat saavat syväpuhdistuksen kaikilta lattiapinnoilta. Sen avulla voi puhdistaa myös ne keittiön vaikeimmatkin paikat.

Mullistavaa Natura Cuisine-lattianpesuaineessa on myös sen muodostama biokerros, joka jättää käsitellylle pinnalle suojaavan kalvon ja estää lian kertymistä jatkossa. Eli mitä useammin peset, sitä vahvempi biokerros muodostuu, joten Natura Cuisine helpottaa myös seuraavia pesukertoja.

Mihin Natura Cuisinea voi käyttää?

Rasvainen lattia

Keittiön laittialle roiskuu päivittäin rasvaa, joka pinttyy siihen nopeasti ja muodostaa epäsiistin ja tahmaisen pinnan, luoden epähygienisen kuvan ravintolasta. Pinttyneet rasvatahrat vaativat yleensä vahvan pesuaineen käyttöä, joka harvoin on ympäristöystävällinen päästessään viemäriverkostoon.

Hyönteisten torjunta

Lattiaan jämähtänyt lika toimii erinomaisena kasvualustana banaanikärpäsille, sokeritoukille, sekä muille ötököille. Hyönteiset pääsevät lisääntymään vapaasti likaisissa ja vaikeasti pestävissä paikoissa. Ympäriinsä pörräävät banaanikärpäset antavat herkästi kuvan epähygienisestä keittiöstä.

Pahan hajun poisto

Kun likakerros pääsee ajan mittaan mädäntymään, lisää se keittiössä myös pahaa hajua. Natura Cuisine onkin erinomainen poistamaan hajuja ja likaa.

Suurkeittiön puhdistus on helppoa oikeanlaisin tuottein.
Suurkeittiön puhdistus on helppoa oikeanlaisin tuottein.

Pesuaine lattioille - ravintoloihin ja suurkeittiöihin

Natura Cuisine on kehitetty nimenomaan ammattikeittiöitä ajatellen. Ravintoloiden ja suurkeittiöiden lattiat likaantuvat nopeammin kuin kotitalouksien vastaavat ja ne vaativat erityishuomiota, sekä parempia pesuaineita. Ravintolat, kahvilat, kioskit, kaupat ja kauppakeskukset luottavat tähän ympäristöystävilliseen lattianpesuaineeseen, joka tarjoaa parhaan avun pinttyneeseen likaan ja päivittäiseen lattianpuhdistukseen.

Puhtaat lattiat

Natura Cuisine kirjaimellisesti syö lian pois lattiasta ilman hankaamista tai huuhtelua. Säännöllisesti käytettynä Natura Cuisine muodostaa lattialle biosuojakalvon, jolloin uusi lika irtoaa lattiasta helpommin.

Pitää lattiakaivot puhtaina

Varsinkin Canazim Forten kanssa yhdessä käytettynä ne jatkavat kiinteän orgaanisen jätteen tuhoamista ja sen muuttamista nestemäiseksi. Näitä aktiivisesti käytettynä rasvanerotuskaivon tyhjennysväli pitenee ja imuauton on helpompi tyhjentää juokseva kaivo (joka taas säästää työtunteja).

Ympäristöystävällinen lattianpesuaine

Natura Cuisine vähentää ympäristöä kuormittavien kemikaalien käyttötarvetta, tarjoten kuitenkin tehokkaan ja nopean rasvanpoistotehon. Natura Cuisinen mikrobit ovat täysin ekologisia ja auttavat jäteveden puhdistuksessa.

Huuhtelu ei ole välttämätöntä

Kyseessä on pesuaine lattioille, jota ei ole välttämätöntä huuhtoa pois. Näin saadaan myös vähennettyä veden kulutusta. Sekoitettu käyttöliuos levitetään lattialle esimerkiksi lastaa käyttäen, jonka jälkeen tuote jätetään syömään likaa irti. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Tämän lisäksi liuos on helppo levittää vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten keittiökoneiden ja -tasojen alle.

Lattioiden pesu helpottuu niille tarkoitetuilla pesuaineilla.
Lattioiden pesu helpottuu niille tarkoitetuilla pesuaineilla.

Natura Cuisine - ravintoloiden ja suurkeittiöiden lattioiden puhdistukseen!

Kemeko Oy maahantuo yksinoikeudella Zep Natura Cuisinea, joka on erinomainen pesuaine lattioille. Natura Cuisinen avulla esimerkiksi ravintolat ja suurkeittiöt pystyvät hoitamaan lattioiden pesemisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, vettä ja aikaa säästäen.

Pinttyneille lattiapinnoille tarkoitettu Natura Cuisine irrottaa lian tehokkasti.
 • Ainutlaatuinen bakteerikanta jatkaa toimintaansa siivousten välissäkin niin, että orgaanisen lian kertyminen lattiapinnoille vähenee ja seuraava puhdistus helpottuu
 • Erityisen tehokas vaikeasti saavutettavien alueiden, kuten lattiakaivojen ja keittiökoneiden alustojen puhtaanapidossa
 • Tehokas lattianpesuaine, hajunpoistaja ja rasvansyöjä, jota suositellaan käytettäväksi siellä, missä lattiapintojen puhtaus on tärkeää
 • Natura Cuisine sisältää pesu- ja emulgointiaineita sekä tauteja aiheuttamattomia bakteereja, jotka on suunniteltu syömään rasvoja, proteiineja ja tärkkelystä
 • Vahva tiiviste, josta tehdään 1-5 % käyttöliuos
 • Säästää aikaa, rahaa ja työtä
 • Huuhtelu ei ole välttämätöntä
 • Ennennäkemätön ja nopea rasvanpoistoteho lisää työturvallisuutta vähentämällä liukastumisriskiä
 • Vähentää ympäristöä kuormittavien kemikaalien käyttötarvetta ja poistaa epämiellyttäviä hajuja
 • Puhdistusaineen bakteerikanta on ympäristöystävällinen
 • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja bakteereita
 • Ei vaurioita harjojen kuituja: ne pysyvät puhtaina ja hajuttomina pidempään
 • Auttaa hiilivetyjen ja veden erottamisessa
 • Palamaton
 • Yli 95% pinta-aktiivisista aineista on biologisesti hajoavia

Tutustu tuotteeseen tarkemmin.


Tunnisteet

Lähetä meille viesti!

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Blogikirjoituksia

 • Mikä on paras jäänsulatusaine monipuoliseen käyttöön?

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Mikä on paras jäänsulatusaine monipuoliseen käyttöön?

  Lue lisää 

 • Viemäri haisee?

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Viemäri haisee, banaanikärpäset tai sokeritoukat häiritsevät? Näin ratkaistaan yleinen ongelma!

  Lue lisää 

 • Minifod desinfioi minkä tahansa tilan helposti ja nopeasti!

  , Kirjoittanut Mikael Salonen Tavoitteena kokonaisen huoneen desinfiointi? Ratkaisu on Minifog!

  Lue lisää 

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo tili