Natura Cuisine

ONGELMIA AMMATTIKEITTIÖN LATTIAN TAI VIEMÄRIEN KANSSA?

Zep Natura Cuisine on ainutlaatuinen, mikrobipohjainen lattianpesuaine joka on kehitetty ravintoloiden ja suurkeittiöiden, helppoon, ekologiseen ja tehokkaaseen puhtaanapitoon. Natura Cuisinen avulla ammattikeittiöt pystyvät hoitamaan lattioiden pesemisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, vettä ja aikaa säästäen. Tämän lisäksi tuotteen ainutlaatuiset mikrobit jatkavat puhdistusta lattiassa sekä viemärissä käytön jälkeen pilkkomalla orgaanista jätettä.

Ammattikeittiötä varten

Kitchen
Natura Cuisine-lattianpesuaine irrottaa lian tehokkasti.
Zep logo

NATURA CUISINE

  • Ravintola- ja elintarvikepuolelle kehitetty ympäristöystävällinen ja uudentyyppinen lattianpesuaine
  • Vahva tiiviste, josta tehdään 1-5 % liuos päivittäiseen ja ylläpitävään pesuun. Ainutlaatuinen mikrobiteknologia varmistaa, että huokoiset ja epätasaisetkin pinnat saavat syväpuhdistuksen kaikilta lattiapinnoilta. Muodostaa suojaavan kalvon pestylle pinnalle, joka estää lian kertymistä
  • Vähentää liukastumisriskiä huomattavasti
  • Natura Cuisinen mikrobit kirjaimellisesti syövät orgaanistä jätettä lattiasta ja jatkavat prosessia myös viemäreissä. Eli tuote toimii myös viemärinhoitoaineena poistamalla epämiellyttävät hajut, banaanikärpäset sekä orgaanisesta jätteestä aiheutuvat putkitukokset.

HAE MUKAAN ILMAISEEN KOKEILUUN!

Haemme nyt useita innokkaita ammattilaisia kokeilemaan uudenlaista tapaa pitää keittiön lattia ja viemärit puhtaana. Haluamme aidon palautteen tuotteesta ja sen toimivuudesta, joten tarjoamme tuotteen ilmaiseksi kokeiluun.

Lähetä meille viesti!

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo tili