Varmin tapa saada likaiset ja pinttyneet lattiapinnat puhtaaksi

Ympäristöystäväl-lisin ja tehokkain keino pitää ammattilaisen keittiön lattia puhtaana!

Ravintola- ja elintarvikepuolelle kehitetty mullistava ja uudentyyppinen ympäristöystävällinen pesuaine lattioille, joka tekee osan työstä puolestasi. Tuote vain levitetään lattialle ja mikrobit alkavat tuhota rasvaa ja muita orgaanisia likoja. Ei tarvitse huuhdella.

Ainutlaatuisen bakteeriteknologian ansiosta tämä aine varmistaa huokoisten ja epätasaistenkin pintojen syväpuhdistuksen kaikilta lattiapinnoilta, myös vaikeista paikoista!

Mullistavaa tässä aineessa on myös biokerros mikä muodostuu käsitellylle pinnalle jolloin se jättää suojaavan kalvon ja estää lian kertymistä jatkossa. Eli mitä useammin peset, sitä vahvempi biokerros muodostuu, joten tämä aine myös helpottaa seuraavia pesukertoja.

RASVAISET Lattiat

Keittiön laittialle roiskuu päivittäin rasvaa joka pinttyy nopeasti ja muodostaa epäsiistin ja tahmaisen pinnan. Pinttyneet rasvatahrat vaativat yleensä vahvan pesuaineen käyttöä, joka harvoin on ympäristöystävällinen päästessään viemäriverkostoon.

Hyönteiset

Orgaaninen jäte toimii kasvualustana banaanikärpäsille ja sokeritoukille. Hyönteiset pääsevät lisääntymään vapaasti putkistossa ja vaikeasti pestävissä paikoissa. Banaanikärpäset antavat herkästi kuvan epähygienisestä keittiöstä.

EPÄPUHTAAT viemärit ja putket

Orgaaninen jäte, joka kulkeutuu viemäriin pesualtaiden, tiskikoneen tai lattiakaivon kautta aiheuttaa tukoksia ja lisää muoviputkia rasittavien mekaanisten avausten tarvetta. Lisäksi jätteen mädäntyessä muodostuu valurautaputkia haurastuttavaa rikkivetyä.

Pahat hajut

Kun orgaaninen jäte mätänee putkistossa, muodostuu mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä. Haju kantautuu putkistoa pitkin helposti keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Haju on erittäin epämiellyttävä etenkin ravintoloiden keittiössä.

ravintoloille ja suurkeittiöihin!

Zep Natura Cuisine on kehitetty ammattikeittiöitä varten. Ravintoloiden ja suurkeittiöiden lattiat likaantuvat nopeammin kuin kotitaloudet ja ne vaativat erityishuomiota sekä parempia pesuaineita. Ravintolat, kahvilat, kioskit, kaupat ja kauppakeskukset luottavat tähän ympäristöystävilliseen pesuaineeseen, joka tarjoaa parhaan avun pinttyneeseen likaan ja päivittäiseen lattianpuhdistukseen.

Puhtaat lattiat

Natura Cuisine kirjaimellisesti syö lian pois lattiasta ilman hankaamista tai huuhtelua. Säännöllisesti käytettynä Natura Cuisine muodostaa lattialle biosuojakalvon, jolloin uusi lika irtoaa lattiasta helpolla.

Estää hyönteisten lisääntymisen

Kun puhdistat lattiat säännöllisesti Natura Cuisinella niin ylimääräinen pesuaineseos kulkeutuu viemäriin, jossa se "syö" myös putkistoista orgaanista jätettä, kuten ruoan tähteitä ja rasvaa. Banaanikärpäset ja muut hyönteiset eivät elä puhtaassa putkessa.

AUTTAA PITÄMÄÄN RAVINTOLAN RASVANEROTUSKAIVON JUOKSEVANA

Mikrobit päätyvät lopulta rasvanerotuskaivoon jossa ne lisääntyvät ja jatkavat kiinteän orgaanisen jätteen tuhoamista ja muuttamista nestemäiseksi. Mikäli tuotetta käytetään aktiivisesti ravintolassa / keittiössä niin rasvanerotuskaivon tyhjennysväli pitenee ja imuauton on helpompi tyhjentää juokseva kaivo (työtunteja säästyy).

Poistaa viemärin pahat hajut

Kun mikrobit puhdistavat putkistot orgaanisesta jätteestä, ei mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä pääse enää muodostumaan. Mikrobit muodosta puhdistetun putken pinnalle suojaavan biofilmin.

ympäristöystävällinen tuote

Natura Cuisine vähentää ympäristöä kuormittavien kemikaalien käyttötarvetta tarjoten kuitenkin tehokkaan ja nopean rasvanpoistotehon. Natura Cuisinen mikrobit ovat täysin ympäristöystävällisiä ja auttavat jäteveden puhdistuksessa. Tuotetta ei tarvitse huuhtoa pois, jolloin myös vettä säästyy.

vähentää siivoukseen käytettyä aikaa

Sekoitettu käyttöliuos levitetään lattialle esim. lastalla, jonka jälkeen tuote jätetään "syömään" likaa irti. Huuhtelua ei tarvita. Lisäksi tuote on helppo levittää vaikeasti tavoitettaviin paikkoihin, kuten keittiökoneiden ja -tasojen alle.

Meiltä LÖYTYY OIKEA TUOTE ravintoloiden ja suurkeittiöiden lattioiden puhdistukseen!

Kemeko Oy maahantuo yksinoikeudella Zep Natura Cuisinea, jonka avulla esim. ravintolat ja suurkeittiöt pystyvät hoitamaan lattioiden pesemisen tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Natura cuisine (4 x 5 litran kanisteri)

 • Natura Cuisinen ainutlaatuinen bakteerikanta jatkaa toimintaansa siivousten välissäkin siten, että orgaanisen lian kertyminen lattiapinnoille vähenee ratkaisevasti ja seuraava puhdistus helpottuu merkittävästi.
 • Aine on erityisen tehokas vaikeasti saavutettavien alueiden, kuten lattiakaivojen, keittiökoneiden alustojen jne. puhtaanapidossa.
 • Aine on erittäin tehokas lattianpesuaine, hajunpoistaja ja rasvansyöjä, jota suositellaan käytettäväksi kaikkialla missä lattiapintojen puhtaus on tärkeää.
 • Natura Cuisine sisältää pesu- ja emulgointiaineita sekä tauteja aiheuttamattomia bakteereja, jotka on suunniteltu syömään rasvoja, proteiineja ja tärkkelystä.
 • Vahva tiiviste, josta tehdään 1-5 % käyttöliuos.
 • Säästää aikaa, rahaa ja työtä.
 • Huuhtelu ei ole välttämätöntä.
 • Ennennäkemätön ja nopea rasvanpoistoteho lisää työturvallisuutta ja vähentää liukastumisriskiä.
 • Vähentää ympäristöä kuormittavien kemikaalien käyttötarvetta sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja.
 • Puhdistusaineen bakteerikanta on ympäristöystävällinen.
 • Ei sisällä geneettisesti muunneltuja bakteereita.
 • Ei vaurioita harjojen kuituja: ne pysyvät puhtaina ja hajuttomina pidempään.
 • Auttaa hiilivetyjen ja veden erottamisessa.
 • Palamaton.
 • Yli 95% pinta-aktiivisista aineista on biologisesti hajoavia.

195,20 + alv 24%

Natura Cuisine-lattianpesuaine irrottaa lian tehokkasti.

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo tili