Nestemäinen jäänsulatusaine (12,5 KG)

Nestemäinen jäänsulatusaine on puhdasta kaliumasetaattia, joka on turvallisin jäänsulatusaine sillä siinä ei ole korroosionestoaineita.

Jäänsulatusaine tehoaa muutamassa minuutissa, eikä sulanut lumi/jää jäädy uudestaan. Tuote on yleisesti käytössä lentokentillä juuri sen takia että tässä tapauksessa voidaan olla varmoja, ettei se syövytä esimerkiksi lentokoneen herkkiä metalleja.

Katso myös Supersula jäänsulatusrae

199,00  + alv 24%

NESTEMÄINEN JÄÄNSULATUSAINE – 70°C

Kemeko nestemäinen jäänsulatusaine  – 70 °C on erittäin tehokas lumen ja jään sulattaja. Tuote on olomuodoltaan neste jonka pakkasen kestävyys on raakana vähintään – 70° Celsiusastetta. Tuote estää tehokkaasti jään tuomaa liukkauden vaaraa. Tuote ei sisällä suolaa eikä ureaa eikä siinä ole mitään syövyttäviä aineita. Tämä on ekologisin ja turvallisin nestemäinen jäänsulatusaine, joka on yleisesti käytössä esim. lentokentällä kiitotien sulatukseen. Tuote ei sisällä edes korroosionestoaineita, koska se ei vahingoita metalleja taikka herkkiä lentokoneita eikä se myöskään vahingoita pohjavesiä. Turvallinen ja nopea jäänsulatusaine.

NESTEMÄISEN JÄÄNSULATUSAINE KÄYTTÖKOHTEET:

Ajoluiskat, jalkakäytävät, lastaussillat, ovien edustat, sadevesikaivojen kannet, rännit, ritilät, portaat, kiitotie, jne.

NESTEMÄINEN JÄÄNSULATUSAINE KÄYTTÖOHJE:

Jäänsulatusainetta voidaan laimentaa vedellä, 50:50 seos veden kanssa kestää pakkasta yli – 20° Celsiusastetta. Raakana pakkasen kestävyys on -70 °Celsiusastetta.

  1. Jäänsulatusaine levitetään tasaisesti käsiteltävälle alueelle.Ainetta annostellaan tarpeen mukaan, tuote sulattaa jään todella nopeasti.
  2. Hetken kuluttua osittain sulanut ja irronnut lumi ja jää on helppo poistaa.
  3. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi estämään “mustaa jäätä” levittämällä pieni määrä ainetta alueelle ennen lumentuloa/pakastumista.

OMINAISUUDET:

  • Käyttö: Lumen ja jään sulattaja, tarpeenmukaan-
  • Olomuoto: Neste, väritön, hajuton
  • Sisältää kaliumasetaattia.
  • Pakkauskoko: 12,5 / 37,5 / 250 / 1250 KG

 

Valmistaja: Kemeko

 

Seuraa meitä