VIEMÄRI HAISEE, ON TUKOSSA TAI BANAANIKÄRPÄSET HÄIRITSEVÄT?​ - Kemeko.fi

Asiakaspalvelu (ark. 8-16) 040 090 3150

VIEMÄRI HAISEE, ON TUKOSSA TAI BANAANIKÄRPÄSET HÄIRITSEVÄT?​

Viemäri haisee, on tukossa tai banaanikärpäset häiritsevät?

Orgaaninen jäte on yleisin ongelmien aiheuttaja kotien ja kiinteistöjen viemäriputkistoissa.

Ruoantähteet, rasva, saippua jäämät, hiukset yms.  kerääntyvät helposti putkien sisäpintaan aiheuttaen tukoksia, epämiellyttäviä hajuja sekä rikkivetyä joka aiheuttaa  putkien haurastumista.

 

Putkiremontti

Orgaaninen jäte aiheuttaa tukoksia ja lisää muoviputkia rasittavien mekaanisten avausten tarvetta. Lisäksi jätteen mädäntyessä muodostuu valurautaputkia haurastuttavaa rikkivetyä.

Hyönteiset

Orgaaninen jäte toimii kasvualustana banaanikärpäsille ja sokeritoukille. Hyönteiset pääsevät lisääntymään vapaasti putkiston suojissa. Banaanikärpäset antavat herkästi kuvan epähygienisestä keittiöstä.

Vesivahingot

Putkitukoksista johtuvat vesivahingot ovat Suomessa valitettavan yleisiä ja niiden aiheuttamat kosteusvauriot hyvinkin mittavia ja kalliita.

Pahat hajut

Kun orgaaninen jäte mätänee putkistossa, muodostuu mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä. Haju kantautuu putkistoa pitkin helposti keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Haju on erittäin epämiellyttävä etenkin ravintoloiden keittiössä sekä kotona.

Meiltä LÖYTYY OIKEA TUOTE viemäreiden yleisempiin ONGELMIIN!

Kemeko Oy maahantuo yksinoikeudella Zep Cana Foamia sekä Zep Cana Homea, jonka avulla on kuka tahansa pystyy  korjaamaan viemärien yleisimpiä ongelmia ympäristöystävällisesti, helposti ja kustannustehokkaasti. Zep Cana Foam / Home  sopii jokaiseen paikkaan jossa vain on viemäri. Tuotteelta löytyy tuhansia tyytyväisiä asiakkaita mm. kotitalouksista, ravintola-alalta, siivousalalta sekä kiinteistöhuollon puolelta.

Cana Foam / Home -mikrobiliuos sopii erinomaisesti kodin tai kesämökin viemärin hoitoon. Ympäristöystävällisen Cana Foam / Home  -mikrobiliuoksen luonnolliset, aktiiviset mikro-organismit kirjaimellisesti ”syövät” orgaanisen jätteen kodin putkista muuntaen sen hiilidioksidiksi ja vedeksi. Liuos poistaa lietekertymistä johtuvat putkitukokset, epämiellyttävät viemärin hajut sekä häiritsevät hyönteiset ja estää putkistoa haurastumasta. Jokainen koti, joka tuottaa puhtaampaa jätevettä, on mukana tekemässä hyvää yhteisen ympäristömme puolesta.

 

Siirtää putkiremonttia

Mikrobiliuos ennaltaehkäisee putkitukokset, eikä mekaanisia avauksia enää tarvita. Samalla haurastuttavan rikkivedyn muodostuminen loppuu ja putkien käyttöikä pitenee.

Estää hyönteisten lisääntymisen

Puhdistamalla putket orgaanisesta jätteestä päästään banaanikärpäsistä sekä muista pikkuötököistä pysyvästi eroon.

AUTTAA PITÄMÄÄN RAVINTOLAN RASVANEROTUSKAIVON JUOKSEVANA

Mikrobit päätyvät lopulta rasvanerotuskaivoon jossa n lisääntyvät ja jatkavat kiinteän orgaanisen jätteen tuhoamista ja muuttamista nestemäiseksi. Mikäli tuotetta käytetään aktiivisesti ravintolassa / keittiössä niin rasvanerotuskaivon tyhjennysväli pitenee ja imuauton on helpompi tyhjentää juokseva kaivo (työtunteja säästyy).

Poistaa viemärihajut

Kun mikrobit puhdistavat putkistot orgaanisesta jätteestä, ei mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä pääse enää muodostumaan. Mikrobit muodosta puhdistetun putken pinnalle suojaavan biofilmin.

Poistaa vesivahinkojen riskiä

Ennaltaehkäisemällä putkitukokset voidaan samalla vähentää niiden aiheuttamien vesivahinkojen riskiä. Näin voidaan parhaassa tapauksessa jopa välttyä tuhoisalta ja kalliilta vesivahingolta.

hYVIN HUOLLETTU KEITTIÖ, KIINTEISTö JA KOTI

Kodin ja kiinteistön putkistojen ylläpito on helppoa oikeilla aineilla. Voit säästää huomattavia summia käyttämällä ympäristöystävällistä mikrobiliuosta. Tärkeimmät arvostelut tuotteen toimivuudesta tulevat tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat pystyneet poistamaan epämiellyttävät hajut sekä banaanikärpäset keittiöistä ja  huoneistoista  kokonaisuudessaan. 

Zep Cana foam 6 x 650ML (vahva tiiviste)

 • Tuhoaa nopeasti orgaanisen jätteen, kuten hiukset, ruoan tähteet, saippuajäämät, yms.
 • Poistaa viemäreiden hajuhaitat sekä banaanikärpäset.
 • Poistaa putkiin muodostuneita kertymiä.
 • Vaaraton ihmisille, eläimille ja luonnolle.
 • Ympäristöystävällinen tuote.
 • Vahva tiiviste, joka aktivoituu vaahdon avulla.
 • Cana Foam sisältää emulgointiainetta, joka auttaa mikrobeja toimimaan nopeammin jätteen pinnassa.
 • Pidentää putkiston käyttöikää säännöllisesti käytettynä.
 • Vahva tiiviste vastaa noin 5 litraa valmista tuotetta.
 • Vaahtoava tuote toimii tehokkaammin putkistossa kuin nestemäinen tuote.
 • Tuotteesta tulee noin 30 annosta (2 sekunnin painalluksella).
 • Tuotteen mukana tulee pitkä annostelupilli, jonka avulla tuotteen saa ammuttua vaikeisiin kohteisiin ja syvälle viemäriin.
 • Myyntierä 6 x 650 ml

112,05  + alv 24%

(OVH 149,40)

 
Poista
Zep Cana Foam 650 ml

Maksa vasta saatuasi tuotteet, osissa tai heti!

Ilmainen toimitus

yli 250€ tilauksiin

Tukkukauppa

Myymme tuotteita ensisijaisesti yrityksille

Laajat maksutavat

Maksa tuotteet laskulla tai heti